divendres, 18 de març del 2011

Problemes que ens hem trobat...

- Les validacions han estat el primer problema. Va ser un error pensar que els alumnes de 2n ja tenien suficients coneixements informàtics per a poder fer-ho autonomament. No són capaços de seguir links, crear usuaris, revisar el seu correu o restaurar contrasenyas. Amb una sessió no hi ha prou. Hi ha grups que necessiten més temps per a aquesta tasca. Això si una vegada s'ha fet ja és té per a tot el curs.

- Al final com que costava tant de temps que es validessin ens hem conformat que només hi hagués un usuari útil per grup, que és el que al final s'ha fet, però en teoria això fa que es perdi part de la gràcia de treballar amb wikis. No ha estat tant problema com hagués semblat, ja que degut al poc hàbit de treball que tenen fora de les classes era predecible saber qui ha modificat les pàgines fora de l'horari escolar.

- La pèrdua d'informació ha estat un altre problema que ens hem trobat. Els ordinadors i la xarxa del nostre institut deixan molt que dessitjar, amb el que de vegades es perdia la informació abans de que haguessin guardat el treball. Aquest problema en el fons ens ha anat bé, ja que els alumnes s'han d'acostumar a treballar amb ordinadors guardant sovint i fent còpies de seguretat, tot i que ara al principi ens ha donat algun que altre disgust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada